Over ons

Welkom op onze site!!

Wij zijn Hans en Liesbeth Vossebelt. Wonen in het buitengebied van Rijssen....op de boerderij met onze 4 gezonde kids!!
We hebben onze boerderijwinkel "Het Schuurtje"  met veel plezier en enthousiastme opgezet, omdat we regelmatig de vraag kregen of er ook melk gekocht kon worden bij ons op de boerderij en wij wilden hier toch graag gehoor aangeven. Verder zijn van mening de drempel tussen de mensen en het boerenleven laag te houden, zodat er meer bekendheid komt over de boerderij. Wat gebeurd daar nu allemaal?
Nou.. u kunt ons gewoon aanspreken en wij geven u graag uitleg over het reilen en zeilen van de boerderij.

We zijn begonnen met het verkopen van rauwe melk, middels een melkap.. op 18 Nov 2018. We hebben gekozen voor een melktap, zodat u de melk zelf kunt tappen en hierdoor niet steeds naar ons op zoek moet om melk uit de tank te halen. Bij de melktap kunt u uw eigen hoeveelheid onbewerkte melk tappen. Vanaf € 0.10 tot €....? U kunt betalen met alle euro munten.

De melk die u zelf kunt tappen is afkomstig van onze eigen melkkoeien, die we met veel aandacht verzorgen. Deze melk is niet gepastauriseerd of op een andere manier bewerkt. Pure, Echte boerderijmelk!! Boordevol vitamine's, mineralen en gezonde vetten die goed zijn voor uw gezonheid.
Lekker een glas verse melk!! De melk is ook lekker voor in de koffie, pannenkoek, pudding, chocolademelk of om zelf yoghurt of kaas van te maken.....
We adviseren mensen met een verlaagde weerstand zoals ouderen, zwangere vrouwen en kinderen om de melk te verhitten tot 72 graden.

Langzamerhand zijn hier meer producten uit onze streek bij gekomen.
We houden van de producten die onze eigen streek ons te bieden heeft en staan open voor allerlei ideeen, producten enz enz.